Zoekt u een begrafenisonderneming? Bel ons!

Verzorgde begrafenissen

Begrafenissen Pues is al meer dan 100 jaar een begrip in de uitvaartsector. Waarom? Omdat wij als begrafenisonderneming altijd optimaal rekening houden met de wensen en overtuigingen van de familie. Bovendien garanderen wij als begrafenisondernemers onze persoonlijke, heel discrete inzet. Voor uw uitvaartverzorging bent u bij ons aan het juiste adres!

 

Winkel
Begrafenissen Pues neemt alle praktische ‘beslommeringen’ van de rouwende familie over. Wij regelen de uitvaartplechtigheid van a tot z. Onze vier verzorgde winkels (in Herent, Mechelen, Kessel-Lo en Heverlee) bieden u een uitgebreid assortiment aan grafmonumenten zoals bloemstukken, kransen, kisten, grafstukken en -zerken, urnen, bloemen en juwelen. Reken ook op ons voor al uw rouwdrukwerk.

 

Uitvaart
Wij verzorgen elke uitvaart tot in de puntjes. Sobere crematie? Statige of intieme begrafenis? Wij doen het nodige. Wij bieden bovendien een ruim keuzeaanbod van ceremoniewagens.

 

Contacteer ons zeker voor meer informatie.

Begrafenissen Pues BVBA, Winksele, uitvaartverzorging, begrafenissen, crematies, begrafenisondernemingen, funerarium, grafstukken